28 november 2021

Een eigen verjaardagskaart ontwerpen

2 min read

Is er binnenkort iemand jarig? Vergeet dan niet om een leuke verjaardagskaart te versturen! Wanneer iemand jarig is, is het erg leuk om een verjaardagskaart te versturen en kun je dit op verschillende manieren doen. Je kunt ervoor kiezen om een kaart daadwerkelijk te versturen, maar kun je de boodschap en een kaart ook bij een cadeau geven. In de kaart schrijf je een persoonlijke boodschap voor de jarige of staat de boodschap al op de kaart en laat je hier zien dat je aan de jarige denkt.

Echter valt er te merken dat de standaard verjaardagskaarten toch wel erg saai zijn en dat het na het openen niet meer veel zegt. Het is leuk om een kaart te krijgen, maar zal deze niet altijd blijven staan en is het ook de vraag of je deze gaat bewaren. Om dit te voorkomen, is het mogelijk om zelf een verjaardagskaart te aken. Hoe je dit doet? We leggen het je uit!

Zelf een verjaardagskaart versturen

Het komt misschien wel bekend voor. Voor je verjaardag krijg je verschillende verjaardagskaarten waar een leuke boodschap in is gekregen. Het is erg leuk om de kaart te krijgen, maar zul je deze na loop van tijd toch wel weg gaan gooien. In principe zonde, helemaal als je zelf de kaart hebt verstuurd!

Om dit nu te voorkomen, is het mogelijk om zelf een verjaardagskaart te gaan maken. Met een zelfgemaakte kaart verjaardag kun je ten alle tijde een persoonlijke boodschap sturen, omdat je deze geheel kunt personaliseren aan de ontvanger. Je kunt er met een kaart verjaardag voor kiezen om één specifieke foto te gebruiken, maar zijn ook fotocollages enorm populair om te plaatsen op een kaart. Nadat je de verjaardagskaart hebt ontworpen is het tijd om een persoonlijke tekst te schrijven. Ook hier is het mogelijk om zelf te bepalen wat de stijl is, welk lettertype je gebruikt en waar je de tekst uiteindelijk zal plaatsen op de kaart!

Altijd een unieke boodschap voor een verjaardag!

Nadat je een kaart verjaardag hebt ontworpen, kun je de verjaardagskaart versturen. Via de online website waar je de kaart hebt ontworpen, is het ook mogelijk om adresgegevens in te vullen en de kaart direct te laten verzenden. De kaart zal in een mooie envelop worden verzonden en komt de kaart dus ook als een verrassing aan bij de jarige.

Met een zelf ontworpen kaart zul je altijd een persoonlijke boodschap overbrengen aan de jarige en is het erg leuk om de boodschap te versterken met een gezamenlijke foto of andere herinneringen. De verjaardagskaart heeft op deze manier een daadwerkelijke betekenis, is erg leuk om te krijgen en zal deze ook niet snel weg worden gestopt. De persoonlijke verjaardagskaart zal in de meeste gevallen namelijk erg lang bewaard worden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *